Just a question

Man kan hvad man vil – kan man? Så vil jeg gerne kunne det… Og det!

Just a question

Når dansegulve bliver skiftet ud med dasesofaer

marts 22nd, 2013 · No Comments · Ikke kategoriseret

Det er fredag, solen skinner og jeg har gode mennesker omkring mig. Sådan en sms sendte jeg til en af mine veninder (dog skrev jeg vi, fremfor jeg) tidligere idag, og jeg mente det. Jeg mener det stadig.

Nu er solen er gået ned, men det er stadig fredag og også ferie og mens kulden tager til, varmer tæppet og lyset fra lamperne indenfor. Jeg har glædet mig hele ugen til X-Factor og den Blinde Vinkel, til syndigt slik og det faste sandwich-til-aftensmad-ritual, vi har herhjemme. Til at kunne sove længe imorgen – men ikke så længe, at dagen bliver spildt – og rigtig meget til at tage på Strøget i morgen og tulle rundt og ind og ud af butikker. Jeg har ikke shoppet eller været på Strøget i to uger (!) og det er ret meget for mig. Så jeg glæder mig – måske forkæler jeg mig selv med et eller andet godt. Og jeg glæder mig til søndag, hvor jeg skal på Lousiana med min farmor og mor og far. Og til på mandag, hvor jeg skal på en lille ferie med mine kollegaer. Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente, men jeg tror det bliver sjovt.

Livet er ikke som det var, for et halvt år siden. Det er anderledes. Mere roligt. På en måde. Men det gør ikke noget. For her, hvor jeg er, er der også godt.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment