Just a question

Man kan hvad man vil – kan man? Så vil jeg gerne kunne det… Og det!

Just a question

Og så byggede jeg lige en rede

marts 20th, 2013 · No Comments · Ikke kategoriseret

Der er sket noget.

Min drømmelejlighed er blevet sat til salg. Eller til andel… Eller hvad det nu hedder, når man ejer en del af den…

hyggenyggeligt man

Jeg vidste det ikke; at det var min drømmelejlighed. Ikke før, jeg så den. Men det er det. Det er det helt klart… Den er lille og perfekt. Med det hyggeligste lille køkken, det fineste soveværelse med pæne, små vinduer og en gang med plads til Walk-in. Jeg har trillet frem og tilbage nede på gaden og kigget op på den. Skimtet mod himlen, misset med øjnene og set det blafrende LOKALBOLIG-skilt. Forstillet mig sidde dér i en af vinduerne og kigge ud på gaden og menneskene og livet. Tænkt, hvor dejligt det kunne være at have vinduerne åbne en lun aften, sammen med mine tætteste venner og drikke et par lækre et eller andet, mens musikken ville flyde ud i sommernatten. Tænkt, at jeg ville falde i søvn til folks summen nede fra gaden, tænkt, at jeg om julen næsten ville kunne nå de jule-gran-guirlander med lys, jeg elsker, tænkt, at her ville jeg føle mig hjemme. Her, ville jeg kunne skabe min egen base, starte mit eget liv. Det vil være skræmmende, men det vil også være godt.

Lejligheden må vente, for pengene skal først være der. Men der er også sket noget andet: Med lejligheden er kommet en lyst til at skabe mit eget. Have en base. Som jeg føler passer til mig. Bygge noget op. En slags rede. Begynde mit eget liv. For første gang, for alvor.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment