Just a question

Man kan hvad man vil – kan man? Så vil jeg gerne kunne det… Og det!

Just a question

Én klummeskribent kom marcherende…

marts 17th, 2013 · 1 Comment · Ikke kategoriseret

Sååååå. Søndagsavisen søger ny klummeskribent. En mand godt nok. Der er far. Til nogle børn (eller det, der ligner). Det er ikke mig. Men samtidig hagler spørgsmål som “Hvad vil du gerne, Just?” og “Hvad tænker du med hensyn til fremtiden?” ned over mig. Og…. Jeg ligner et spørgsmålstegn det meste af tiden. Føler mig ihvertfald som et.

Men når jeg så læser overskriften “Søndagsavisen søger ny klumme-skribent“, og jeg ser det ude af kontekst og glemmer, at jeg ikke er far og slet ikke mand, så kan jeg godt føle, at det jo er dét, jeg gerne vil (altså ikke være far eller mand, men klumme-skribent).

Det kunne jeg mega godt tænke mig.
Tror jeg.
Faktisk.

Tags:

One Comment so far ↓

Leave a Comment