Just a question

Man kan hvad man vil – kan man? Så vil jeg gerne kunne det… Og det!

Just a question

Blå bær og nye jobs

marts 14th, 2013 · No Comments · Ikke kategoriseret

Så sidder jeg her. Eller ligger, rigtigt nok. Nyder at jeg er lidt alene – det kan jeg godt lide, ind i mellem. Har tæppet over mig, Aftenshowet i fjernsynet, blåbær i skålen (og en hæslig stank af blomkål – for fa’en, kog aldrig det stads!) samt en følelse af, at tingene er gået lidt hurtigt siden i sommer. Så nu tænkte jeg, at jeg lige ville opsummere, hvad der i store træk er sket i 2013 so far:

Er blevet:

– Fyret
– Dumpet
– Ansat tre nye steder (og begyndt på dem)
– Mor til to (ihvertfald 40 timer om ugen)
– Nød til at sige mit højtelskede job op, som jeg troede jeg skulle bæres ud fra, med stok i næbet. Det var svært.
– Måske boliglejer (hvis heldet er med mig)

Og så har jeg fået et tæt forhold til min læge (ikke helt frivilligt dog). I januar rendte jeg der alle mine fridage, og de kan desværre ikke finde ud af hvad der er galt. Så mere renderi op og ned af deres trapper, bliver det nok til (men så må det gøre det ud for Fitness, som jeg blev medlem af i januar. Har lige meldt mig ud…. Fik mega stress af deres “Se hvor meget (/lidt), du har trænet denne uge!“-mails!!)

Nu er blåbærrene i min mave, Aftenshowet slut, blomkålen stadig til at spore og hvis man tænker på, hvad der er sket i januar og februar og at ovenstående bare er noget af det, så er det måske ikke så mærkeligt, at jeg lige nu er på stress-dæmpende medicin (og blåbær, ikke at forglemme).

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment