Just a question

Man kan hvad man vil – kan man? Så vil jeg gerne kunne det… Og det!

Just a question

Tyve fødselsdage

marts 9th, 2013 · 6 Comments · Ikke kategoriseret

Holy shit…!

Det er lige gået op for mig at jeg fylder tyve år til min næste fødselsdag. Det er om fire måneder (minus tre dage).

TYVE år! Har jo godt vidst, at det ville ske på ET eller andet tidspunkt. Men har måske glemt det (er jo stadig ret distræt).

Så er jeg voksen. Når jeg bliver tyve. Ihvertfald ikke teenager længere, og slet ikke barn….

Vender lige tilbage, når jeg har fundet fodfæstet – og en fødselsdagsgave til mig selv! Har kig på denne. Ja, den er skør. Men det er jo heldigvis også noget man kan være hele livet, 10 eller 80 år. Skør, altså!

Tags:

6 Comments so far ↓

 • Justwondering

  Holy shit! Næste gang jeg fylder rund, fylder jeg 50!! Whaaaaaaaa…..

  Glæd dig, det bliver godt 🙂 (altså ikke de 50, men de 20;-))

 • Line42

  Ja, og jeg fylder 40 til næste runde dag, om 1½ år. Det føles faktisk helt okay – men nu har jeg heller aldrig gået særlig meget op i alder. Altså andet end at være fornærmet, når folk har gættet mig til at være 16, da jeg var 30, og spørge om jeg skulle have voksenbillet, da jeg var 35…

  20’erne er sjove 🙂 Ja, det er 30’erne også, og jeg er sikker på at 40’erne også bliver det. Hvis jeg vil det 😉

 • aquestion

  Justwondering:

  Faktisk troede jeg, at du var på alder med mig. Eller at jeg var på alder med dig – du ved hvad jeg mener 🙂 Det viser måske bare, at alder ikke betyder ret meget!

 • aquestion

  Line42:

  Haha – økonomisk set, er det da meget smart, hvis du kunne gå som en børnebillet! 😉

  Ja, heldigvis har alle aldre hver deres glæder og bekymringer. Og det kan godt være, at bekymringerne bliver lidt flere, når man bliver voksen, men tilgengæld synes jeg også at glæderne bliver større, når de er der. 🙂

 • Justwondering

  Hahahha….det kan jo enten betyde, at jeg opfører lidt for ung af min alder, eller du opfører lidt for gammel :p

  ELLER….

  Som du skriver, at alder ingen betydning har…og det er da helt klart dén teori vi går efter, ikk?

 • aquestion

  🙂

  Skal vi ikke bare antage, at det er en blanding? Jeg opfører mig lidt gammelt, og du lidt ungt, og så går det lige op?? 😉

Leave a Comment