Just a question

Man kan hvad man vil – kan man? Så vil jeg gerne kunne det… Og det!

Just a question

Dyne-tåger

marts 7th, 2013 · No Comments · Ikke kategoriseret

ZzzzzzzZZzzzznoooooork…….

HVORDAN kan man være så træt?

Jeg går praktisk talt rundt og sover. I dag da jeg gik med barnevognen med en unge, der ikke ville sove, ville jeg det tilgengæld gerne. Lukkede øjnene på en solplet nær Nørrebrogade (mens jeg stadig gik), og mærkede pludselig, at jeg var ved at blunde. Snork skulle det så ikke sige. Når jeg kommer hjem, er jeg så udmattet, at jeg ikke kan andet end at ligge. Højst sidde oprejst med computeren. Selv at smile kræver energi.

Og jeg glemmer ting! Glemmer hvad jeg har sagt, glemmer ord, sætninger, glemmer hvad det var, jeg skulle og lige har gjort.


Se hvor pæn man bliver af at sove!

Men ikke nok med det: Jeg har de mærkeligste lyster (og her snakker vi mad forstås). Jeg har en dybdegående trang til gennemstegte bøffer (normalt spiser jeg slet ikke kød) og tung, cremet chokoladekage (det er nu ikke så mærkeligt; det har jeg lyst til døgnet rundt, året rundt). Havregrød (ikke gryn, men GRØD – lavede imorges en variation med kanel, banan og sirup on the top, som jeg ivrigt lappede i mig) og salt-lakrids. For dælen, salt-lakrids! I sidste uge behøvede jeg det så meget, at jeg gik fra København K til omkring Lindevang på Frederiksberg. Fordi jeg ved, at de har den bedste af slagsen: Store saltfisk, der er tilpas sukret. (Rimelig langt at gå for et “Jeg smutter lige i kiosken”. Men jeg fik det!).

Og så til det mest chokerende: Jeg. Har. Ikke. LYST. Til. At. Tage. I. Byen! I fredags var jeg ude, og klokken lidt over ét stod jeg og tjekkede rejseplanen, fordi jeg gerne ville hjem. Det var ikke fordi, at jeg ikke hyggede mig eller fordi, der ikke var nogle, jeg kendte – der var massere. Men jeg var træt. Kunne næsten ikke holde øjnene åbne. Og tænkte ærlig talt mere på min dyne end på noget som helst andet.

Dagene flyder sammen, jeg går rundt i en tåge af træthed og gad rigtig godt at have et tættere forhold til min bløde, gode dyne. Men jeg brokker mig ikke. For selvom jeg er trættere (og tykkere) end nogensinde, er jeg også glad (bare mest træt lige nu).

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment